WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking installeren tussen de wallabies in Barneveld

Daar sta je dan opeens midden in de natuur omringt door wallabies. De monteur van ons welke vandaag camera’s moest installeren moest er wel om lachen bij iedere stap die die deed stonden er weer een aantal wallabies om hem heen.

 

De opdracht was het installeren van een draadloze camera welke vanaf de stal ( binnenverblijf ) naar het hoofdgebouw een verbinding maakt. Op deze manier kunnen de verzorgers vanuit het hoofdgebouw zien wat er gebeurd bij de wallabies.

Camerainstallatie.nl

Camera systeem voor dieren

 

Het komt vaker voor dan men denkt, camerabewaking systemen geschikt of bestemd voor dieren. Wij installeren camera systemen voor staatsbosbeheer maar ook voor scholen met dierenverblijven. Verschillende dierentuinen hebben wij ook reeds camerasystemen voor mogen leveren. Een camerasysteem voor dieren is dan ook niet uniek, heb je dieren dan geef je daar enorm veel om en het liefste ben je er 24/7 bij in de buurt. Ook als er onraad is wil je dit weten, maar ook als er mooie momenten zijn zou je dit graag willen zien. Een camerasysteem voor dieren is dan ook de ultieme oplossing om altijd dichtbij de dieren te zijn. Denk aan Paarden, Geiten, Kippen, Koeien maar ook vogels. Zowel in roofvogel hokken als ook in postduiven hebben wij al veelvuldig camera systemen mogen leveren.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant