WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking beveiliging inzetten voor de beveiliging van uw woning - voorbeelden

Inbraakbeveiliging wordt steeds geavanceerder en ingewikkelder. Door inbrekers die steeds slimmer worden, gebruik maken van slinkse technieken of heel brutaal hardhandig inbreken. Is de beveiliging van jouw pand noodzaak. We geven je uitleg en tips om jezelf beter te beschermen tegen inbrekers. Leer de ‘Babbeltruc’ te herkennen en jezelf te beschermen tegen de ‘Flippertechniek’. Bescherm je pand tegen hardhandige inbraakmethodes waarbij ze zonder schaamte de boel openbreken of ongezien binnensluipen. Alleen zo beveilig jij jezelf tegen deze inbraakmethoden.

Camerainstallatie.nl

Inbraakbeveiliging tegen grove inbraakmethoden

Deuren en ramen zijn de zwakste punten van je pand. Hier komen inbrekers het makkelijkste binnen door te forceren, intrappen, ingooien of het openbreken hiervan. Het beveiligen tegen dit type inbraakmethoden is erg lastig. Het beveiligen tegen deze gewelddadige vorm van inbreken vergt veel voorbereiding en de juiste middelen. Voor elke specifieke vorm van inbraak is er een efficiënte methoden om jezelf ertegen te beveiligen.

 

Afbreken van de cilinder en forceren van deur en raam

Naast het intrappen zijn er nog andere methode die door gebruik van kracht en vernieling inbrekers toegang geven tot jouw pand. Forceren is een veelgebruikte inbraaktechniek. Door een koevoet of ander voorwerp te gebruiken. Forceren zij de deur of het raam en creëren zij een mogelijkheid om binnen te komen.

 

Een cilinder afbreken is een iets minder hardhandige methoden dan de vorige, toch komt er vernieling bij kijken. Door de cilinder als het ware te forceren en af te breken krijgen inbrekers heel makkelijk toegang. Hiervoor kun je speciale en goed gekeurde sloten kopen. Let wel op dat dit sloten zijn die hiervoor gemaakt zijn en de officiële keurmerken bevatten.

De beste inbraakbeveiliging tegen hardhandig inbreken

De meest efficiënte manier van inbraakbeveiliging tegen hardhandig inbreken is alarmbeveiliging. Beveilig je pand in een keer tegen alle bovenstaande inbraakmethoden.

 

De grootste voordelen van alarmbeveiliging? Jij, de politie/beveiligingscentrale en de directe omgeving zijn direct op de hoogte van de inbraak. Dit schrikt inbrekers af en geeft ze weinig tot geen tijd om verdere schade aan te richten. Bij het horen van het afgaan van een alarm zullen zij zich zo snel mogelijk uit de voeten maken. Hierdoor kiezen inbrekers ook minder snel voor panden die beveiligd zijn met een alarm.

 

Inbraakbeveiliging tegen subtiel inbreken

Sommige inbrekers gaan meer subtiel te werk. Met veel meer souplesse, geduld en zonder vorm van vernieling, verkrijgen inbrekers toegang. Het grootste nadeel van deze inbraakmethode is dat er vaak geen sporen achterblijven. Dit maakt het voor de politie en verzekering zeer lastig om de inbraak te onderzoeken. Toch zijn er methode om dit goed te beveiligen. Eerst geven we uitleg over de verschillende methode zodat je weet hoe deze te herkennen en jezelf ertegen te verweren.

Insluipen: het ongezien inbreken

Insluipen is misschien wel een van de meest ongeziene en vervelende manieren van inbreken. Door zonder enige vorm van inbraak binnen te komen in je pand, sluipen inbrekers via de meest ludieke wijze binnen. Het vervelende hiervan is dat je vaak pas dagen later opmerkt dat er iets mist. Daarbij geeft het je een zeer onprettig en onveilig gevoel. Zorg ervoor dat je aan het einde van de dag een zogenoemde brand en sluitronde doet. Tijdens deze ronde controleer je alle deuren, ramen en andere toegangsmogelijkheden tot het pand. Kijk goed of ze op slot zitten, of dat er mogelijkheden zijn om deze subtiel open te maken.

De babbeltruc op klaarlichte dag inbreken

De babbeltruc is een inbraakmethode die door slinkse trucs en een vlotte babbel toegang geeft tot het pand. Je hebt vaak geen idee wat je binnenhaalt omdat deze type inbrekers hier uitermate goed in zijn. Tijdens de babbeltruc wordt er vaak ingespeeld op emotie. Zielige verhalen of het idee implementeren dat je iets te verliezen werken goed. Vraag altijd om een identiteitskaart en wees kritisch op het verhaal.

Flipperen binnen no time ingebroken

De inbraakmethode flipperen geeft inbrekers toegang binnen no time. Gelukkig is deze vorm van inbreken goed te beveiligen. Bij de flipper techniek gebruiken inbrekers een verstevigd maar flexibel stuk plastic die zij tussen de deur duwen. Met het stuk plastic duwen de inbrekers de dagschoot weg waardoor de deur opengaat. Het pand beveiligen tegen deze vorm van inbraak is zeer eenvoudig. Door de deuren op het slot te draaien kunnen inbrekers geen toegang meer krijgen met de flipper techniek.

Des al niet te min is dit een van de meest gebruikte inbraakmethode. Doordat de techniek onopvallend, zeer eenvoudig en zonder inbraaksporen achter te laten uit te voeren is. Gebruiken inbrekers de flipper inbraakmethode graag. Daarbij vergeten veel ondernemers vaak de deur op slot te draaien, waardoor er veel kansen op de loer liggen voor inbrekers.

 

Inbraakbeveiliging voor alle vormen van inbraak

Inbrekers worden steeds slimmer en brutaler en in sommige gevallen is tegenhouden niet mogelijk. Door inbrekers het zo lastig mogelijk te maken en jezelf voor te bereiden maak je de grootste kans tegen inbraak. De meest efficiënte methode van inbraakbeveiliging is het gebruik maken van camerabeveiliging. Het schrikt inbrekers af en zorgt er daarnaast voor dat jij beschikt over bewijsmateriaal. Zelfs tegen slinkse inbraaktechnieken als insluipen en de babbeltruc ben jij bestand. Ook bij hardhandige inbraakmethode zijn beveiligingscamera’s een must. Het is voor politie en verzekering vele male makkelijker om te onderzoeken en hoogstaande en kwalitatieve beelden. Tegenwoordig zijn de camera’s zo goed dat ze ook in het donker of bij zware regenval haarscherpe beelden opnemen. Bescherm je bedrijfspand tegen inbraak en voorkom een hoop ellende.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant