WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera beveiliging met draadloze verbinding

De afgelopen week zijn we druk bezig geweest op verschillende projecten. Zo is er voor staatsbos beheer een uniek project met camera’s gebouwd met diverse palen welke onderling met elkaar verbinding hebben. Ook is er een voor een groot bekend meubel merk hun nieuwe magazijn en gehele terrein voorzien van een groot aantal camera’s. Er is een begin gemaakt met de installatie van een geheel Wifi en camera netwerk voor een groot hotel [ 340 kamers ] in hartje Amsterdam… en zijn we voor de fabriek van een groot levensmiddelen merk begonnen met glasvezel en utp kabels trekken welke we in begin 2019 gaan aansluiten op het nieuwe actieve netwerk.

 

We zijn er druk mee de laatste weken van 2019 goed en vooral nuttig te gebruiken. Ook hebben wij drie nieuwe medewerkers mogen verwelkomen in ons monteurs team en zullen we in in januari nog 2 nieuwe collega’s bijkomen. Op de foto ziet u onze autos staan op een project waar we bezig zijn met het plaatsen van 2 camera’s welke draadloos worden verbonden met een draadloze straalzender waardoor de camera’s op het camera netwerk komen. De installatie zelf was vrij bijzonder te noemen en nam ook aardig wat tijd in beslag.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant