WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingsbedrijf Almere - Alarm - Camera - Deur intercom

Inbraakbeveiliging voor uw huis of bedrijf

 

Wilt u dat uw spullen ten alle tijden beveiligd zijn tegen ongenode gasten? Dan is het wellicht een goed idee om uw pand in Almere te voorzien van beveiliging. Hierdoor zult u zich altijd veilig voelen. Het is mogelijk om uw woning of uw bedrijf te beveiligingen. Huisbeveiliging is over het algemeen minder uitgebreid. Men kiest veelal voor buitenverlichting, raambeveiliging en deurbeveiliging met behulp van goede sloten. Men kiest nog wel eens voor een alarminstallatie en bij grotere woningen in sommige gevallen voor camerabewaking.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Bij bedrijfsbeveiliging komt veel meer kijken.

 

Een bedrijfspand in Almere is veelal een stuk groter dan een particuliere woning waardoor meer beveiliging nodig is. In een bedrijf liggen bovendien veelal waardevolle spullen. De meeste bedrijven in Almere zijn dan ook steevast voorzien van zowel een alarminstallatie als camerabewaking. Bij een bedrijf moet u zich echter niet alleen beschermen tegen inbraken van buitenaf. In sommige gevallen is moeten ook uw klanten beschermd worden tegen bijvoorbeeld zakkenrollers, of uw bedrijf tegen stelende werknemers. Daarom ziet u niet alleen buiten een bedrijfspand, maar ook binnen beveiligingscamera’s. Wist u bovendien dat het mogelijk is om een abonnement af te sluiten voor de beveiliging? In dat geval staat uw alarminstallatie in contact met een meldkamer. Zodra de alarminstallatie afgaat, is er een melding in deze meldkamer. Zij nemen vervolgens contact op met de eigenaar van het pand en indien nodig met de politie. U hebt de keuze uit verscheidene beveiligingsmethodes.

Alarmsysteem

 

In verband met inbraken is het aanbrengen van huisbeveiliging erg belangrijk. U verkleint de kans op een inbraak door een alarmsysteem te laten installeren door een beveiligingsbedrijf uit Almere. Een alarmsysteem heeft drie belangrijke functies. De allereerste functie van de huisbeveiliging is gevaardetectie. Zo detecteert een installatie een open gebroken raam of deur in uw woning. Zit er een ingebouwde rookmelder in het systeem? Het detecteren van rook hoort hier ook bij. De volgende functie van de huisbeveiliging is bepalen. Het alarmsysteem bepaalt namelijk of er gevaar dreigt. Als de alarminstallatie is aangesloten op een alarmcentrale dan krijgt deze een melding. Is er geen aansluiting met een alarmcentrale? Dan krijgt u zelf een melding, via uw mobiele telefoon. De laatst functie van de huisbeveiliging is afschrikken. De installatie geeft namelijk een luid signaal af waardoor de indringer afschrikt.

Soorten alarmsystemen

 

Wilt u uw pand in Almere beschermen door deze te voorzien van een alarmsysteem? Dan hebt u de keuze uit verscheidene soorten. Zo is er bijvoorbeeld een volledig bekabeld systeem, een volledig draadloze of een hybride alarminstallatie. Een bekabeld alarmsysteem is, zoals de naam al zegt, voorzien van kabels welke zijn aangesloten op stroom. Een groot voordeel hiervan is dat u er na plaatsing geen omkijken meer naar hebt. Het wisselen van batterijen is bijvoorbeeld niet nodig. Daarnaast gaat een bekabeld alarmsysteem het langst mee. Liggen er al kabels waar de alarminstallatie op wordt aangesloten? Dan is het aansluiten niet moeilijk. Als dit niet het geval is dan moeten er kabels verlegd worden. Dit is een grote klus, dankzij het benodigde hakwerk.

Wilt u geen kabels doortrekken?

 

Als u geen kabels wilt doortrekken dan is het een mogelijkheid om een draadloze alarminstallatie te plaatsen. Een draadloze installatie is makkelijk en snel te installeren. Het is bovendien een optie om de alarminstallatie eenvoudig uit te breiden met losse elementen. Denk hierbij aan raammagneten of bewegingsmelder. Vroeger was een draadloos alarmsysteem niet zo betrouwbaar als een bedraad systeem. Dankzij de verbeterde techniek is dit tegenwoordig anders. Een draadloos alarmsysteem werkt op batterijen. Als deze bijna leeg zijn dan krijgt u een melding. Vervang de batterijen dan spoedig zodat u zeker weet dat het alarmsysteem blijft werken. Is er bij de bouw van uw woning in Almere al rekening gehouden met de bekabeling? Maar wilt u ook nog de optie hebben om het alarmsysteem later uit te breiden? Dan is een hybride alarmsysteem wellicht iets voor u. Een hybride alarmsysteem heeft de voordelen van zowel een draadloos als bedraad systeem. Een gedeelte is namelijk bedraad, zoals de rookmelder, terwijl de rest draadloos is, zoals het bedieningspaneel. Het is mogelijk om de installatie altijd uit te breiden. Het enige nadeel is dat u van de draadloze onderdelen na verloop van tijd de batterijen moet vervangen.

Beveiligingsbedrijf Almere

 

Denkt u erover na om de beveiliging van uw woning of bedrijfspand in Almere te verbeteren? Een goed idee! U beschermt hiermee niet alleen uw spullen maar ook uw huisgenoten of medewerkers. Beveiliging is erg belangrijk. Er is immers niets vervelender dan na een fijne vakantie thuiskomen en er achter komen dat er inbrekers zijn geweest. Daarnaast worden dankzij goede brandbeveiliging jaarlijks vele levens gered. U vindt hier meer informatie over de voordelen van een allround alarmsysteem, de mogelijkheden voor een beveiligingscamera en de koppeling van brandbeveiliging aan een alarminstallatie.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant