WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

ACT 365 toegang controle installatie

Wat is ACT365 Een cloud based toegangscontrole systeem dat tijd en plaats onafhankelijk beheerd kan worden vanaf elk apparaat. Ideaal als u verdeeld over verschillende locaties panden heeft waar  u graag digitaal de sloten wenst te beheren. Kwijt geraakte sleutels of iemand de toegang ontnemen is met ACT 365 hierdoor  kinderspel geworden en u heeft zelf de regie in handen.

 

 

Camerainstallatie.nl

Slimme toegang controle met cloud based beheer

Het vervangen van sloten als iemand de sleutels kwijt is, of als  iemand de toegang ontzegd zou moeten worden. Vervelend en  dit kost veel tijd en geld. Het digitaal beheren van sloten, deuren en de volledige toegang kan een stuk makkelijker met de slimme sloten en cloud beheer van ACT365.

 

Als installatie partner van ACT365 weten wij projecten vakkundig te installeren en u te voorzien van de juiste informatie.

 

Het installeren van slimme sloten met cloud beheer software is iets dat u niet iedere dag doet. U heeft te maken met veel  randzaken zoals veiligheid, deurbeslag, maar ook welke elektronische sloten en welke techniek gaat u toepassen.

 

Onze adviseurs helpen u met het maken van de juiste keuze, maar los daarvan installeren en passen wij de gehele installatie toe. Zo ook het aanpassen van de deuren, freeswerkzaamheden en het op maat maken en passend maken van de gehele wens.

 

Waarom kiezen voor CameraInstallatie als bedrijf

Ons bedrijf is ontstaan vanuit passie een passie voor techniek in het jaar 1999. En in de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 30+ medewerkers. Met een eigen werkplaats, spuitcabine en metaalbewerkingsafdeling, en een mooi magazijn. Zo kunnen wij nagenoeg ieder project volwaardig oppakken en de klant van veel rompslomp ontzorgen.

 

Van zowel het geven van advies, trekken van de kabels, installeren van de hardware, het programmeren als het onderhouden. Wij weten waar we over praten en denken volmondig mee.

 

Als bedrijf specialiseren wij ons in het leveren en installeren (onderhouden) van
camerabewaking systemen, meldkamers, Alarm systeem installaties en het leveren en installeren van intercom en toegang controle systemen.

 

In alle gevallen zal gelden, betrouwbare systemen met een slimme module die voor u werkt. Zo kunnen onze camera’s gezichten en kentekens herkennen en zelfs emoties herkennen. En kunnen onze deursloten en toegang controle systemen volledig in de cloud beheerd worden, zo hoeft u nooit meer een slot te vervangen als er een sleutel verloren is dit doet u gemakkelijk en snel op afstand.

 

Meer weten over ons bedrijf wij laten ons graag uitnodigen !

Slimme sloten laten plaatsen, en uw deur laten aanpassen zodat deze ook echt te beheren is. Gewoon centraal zonder moeilijke software. Wij installeren de controller in de cloud zodat u overal altijd er bij kan, en de verschillende deuren, verdeeld over verschillende locaties (en zelfs verschillende landen) centraal kan beheren en aanpassen.

 

www.Camerabewakingspecialist.nl
www.Ipcamerainstallatie.nl
www.Alarmsysteeminstallatie.nl
www.gooischecamerabewaking.nl

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant