WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

4K Camerabewaking die goedkoop is of goed is

Echt goede 4K bewakingcamera’s zijn slecht te vinden. Iedereen kijkt naar prijs want dat schijnt belangrijk te zijn. Echter een goede 4K camera is niet “goedkoop” en fabrikanten proberen met kleine besparingen de camera’s betaalbaar te maken wat ten koste gaat van de kwaliteit. Een goede camera zou goed beeld moeten geven, het zou dus zonde zijn geld uit te geven voor een 4K camera die niet doet wat die zou moeten doen.

 

De beeld sensor, de beeld chip, de licht intensiteit en zeker ook het aantal frames wat de camera kan verwerken zijn van belang. De kwaliteit van de behuizing en de kwaliteit van het binnenwerk bepalen de uiteindelijke levensduur van de camera. Al met al is een goedkope camera niet altijd de beste keuze, een goede camera kost gewoonweg geld en soms is het beter geld uit te geven dan te besparen en later te balen. Wij als professionele installateur van camerabewaking systemen weten welke camera’s wel of niet goed zijn, en kiezen samen met u de juiste camera op deze manier doet u geen miskoop die goedkoop is maar u later zal laten balen.

Camerainstallatie.nl

Een goede camera die mooi beeld geeft en veel frames kan verwerken en opslaan is super maar laten we ook niet vergeten dat de beelden moeten kunnen worden opgeslagen. De meeste harddisk recorders hebben slechts ruimte voor 1 harddisk en dit is gelijk het probleem want bij meerdere echt goede bewakingcameras met 4K resolutie zal u meerdere harddisken nodig hebben om de beelden weg te kunnen schrijven.

 

De beeld kwaliteit van een 4K camera is hoog, en de bestands grote ook zeer groot en deze zal sneller moeten worden weggeschreven. U zal er snel achterkomen dat bij 3+ camera’s u al een extra harddisk nodig zal hebben om de beelden goed weg te kunnen schrijven en ook het aantal dagen hoog te kunnen houden.

 

Een harddisk kan vaak maar een X aantal mb’s per seconden wegschrijven namelijk. Een echt goede camera met echt goed zicht, dag en nachtzicht. Doordat de camera 4K resolutie weergeeft en opslaat is hij uitermate scherp en kan hij ook achteraf scherp inzoomen dit is altijd fijn met bewijslast.

4K bewakingscamera van Dahua

 

4K Ultra HD camera(s) en 4K Ultra HD bewakingscamera set(s).

 

Hoogste resolutie en hoogste kwaliteit 8MP bewakingscamera. Camerainstallatie.nl is officieel Dahua diamond partner. Dat betekend voor u als consument dat u gegarandeerd bent van een originele 4K Dahua apparatuur.

 

Als u het allerbeste op bewakingscamera gebied wilt, presenteren wij graag onze 4K bewakingscamera (s) en 4K systemen oftewel de 8MP bewakingscamera set. Deze camera’s hebben de hoogste resolutie en zorgen voor de moderne beveiliging van morgen. Gedetailleerde cctv beelden met moderne data besparende opslag en verbinding. Uw netwerk wordt bijvoorbeeld met Dahua HDCVI 4K niet overbelast! U kunt deze systemen daarom nu overal toepassen. Denk hierbij aan winkel, woning of bedrijf.

 

4K Ultra HD camera’s

 

Het leveren van beelden met een ultrahoge 4K-resolutie is eenvoudig. Bij een bewakingstoepassing spelen meestal echter allerlei factoren een rol die dit bemoeilijken, zoals bewegende objecten of personen, wisselende lichtomstandigheden en bandbreedtebeperkingen voor de overdracht van video. Daarom houdt onze 4K Ultra HD-oplossing rekening met dergelijke beperkingen, waarbij bovendien een groot gebied wordt bestreken en objecten zelfs op grote afstand kunnen worden geïdentificeerd.

 

4K resolutie

 

Met 4K bewakingscamera’s worden zelfs bij inzoomen verbazingwekkend gedetailleerde beelden verkregen. Dankzij de enorm hoge frame rate van 20 FPS bij 12 megapixel en 30 FPS bij 4K Ultra HD worden snel bewegende objecten haarscherp in beeld gebracht. Deze snelheid en resoluties zorgen voor het detail dat het verschil maakt bij het verzamelen van bewijs. De beelden zijn ideaal voor een gedetailleerd en doeltreffend beeld, bijvoorbeeld wanneer nader onderzoek noodzakelijk is.

UHD video

 

Speciale functies tillen de 4K Ultra HD-camera’s naar een nog hoger niveau. De bewakingscamera’s zijn uitgerust met intelligente technologieën voor het verbeteren van de kwaliteit en het verlagen van de kosten van videobewaking. Intelligent Auto Exposure (IAE, intelligente automatische belichtingsfunctie) zorgt voor een fantastische overbelichtings- en tegenlichtcompensatie, zodat u altijd de perfecte belichting hebt. Intelligente Video Analyse (IVA) volgt en richt zich op relevante situaties, en voegt dimensie en structuur toe aan uw video, zodat u snel de juiste gegevens terug kunt vinden. Intelligent Dynamic Noise Reduction (IDNR, intelligente dynamische ruisonderdrukking) verlaagt de bitrate tot maximaal 50%, waardoor de kosten en de belasting van het netwerk aanzienlijk omlaag gaan, zonder verlies van videokwaliteit.

Wat is UHD?

 

UHD staat voor Ultra HD, en wordt gezien als de opvolger van Full HD. De beeldkwaliteit is nóg beter geworden. De nieuwe 4K Ultra-HD camera’s van Dahua leveren beelden met een 8 megapixel resolutie en beschikken over een 4K ultra-HD codec en ‘smart detection’-functie. De bewakingscamera’s zijn geschikt voor toepassingen zowel binnen als buiten. Sommige camera’s bieden tot vier keer optische zoom en hebben een ‘fast zoom & focus’-functie voor scherpstelling binnen vijf seconden. De krachtige lens biedt een brede beeldhoek. De 4K ultra-HD serie heeft de nieuwe E-PTZ functie die autotracking biedt voor voorwerpen die een alarm hebben veroorzaakt. De high-end hardware wordt aangevuld met krachtige firmware en software waarmee een groot aantal intelligente functies mogelijk zijn zoals IVS, gezichtsdetectie, het tellen van mensen en een ‘heat map’.

4K IP camera’s

 

Wil je een IP camera met scherp beeld in de hoogst mogelijke resolutie? Dan adviseren we de 4K IP camera! Ter vergelijking: het beeld van een 4K IP camera is maar liefst 4x groter dan een 1080p HD camera. Daardoor is ieder detail goed zichtbaar. De meest gedetailleerde beelden verkrijg je met een 4K resolutie camera. In ons assortiment vind je vele soorten 4K IP camera’s, waardoor de keuze soms lastig kan zijn. Onze meest populaire 4K camera’s zijn van Dahua. Hieronder vertellen we je meer over onze meest populaire en geavanceerde camera’s.

 

4K Ultra HD camera’s

 

Het leveren van beelden met een ultrahoge 4K-resolutie is eenvoudig. Bij een bewakingstoepassing spelen meestal echter allerlei factoren een rol die dit bemoeilijken, zoals bewegende objecten of personen, wisselende lichtomstandigheden en bandbreedtebeperkingen voor de overdracht van video. Daarom houdt onze 4K Ultra HD-oplossing rekening met dergelijke beperkingen, waarbij bovendien een groot gebied wordt bestreken en objecten zelfs op grote afstand kunnen worden geïdentificeerd.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant