WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

10.000 euro voor de tip die leidt naar gruwelijke paardenmishandelaar: Wij zijn er klaar mee

Paardenhouder Henk ten Napel windt er geen doekjes om: hij looft tienduizend euro uit voor de gever van de gouden tip die leidt naar de mishandelaar van zijn paarden in Deepenkamp, vlak over de grens bij Glanerbrug. “Ik ben het spuugzat”, reageert hij.

 

Vorige week ontdekte Ten Napel de verwondingen bij twee van zijn dieren. Hij is er zeker van dat de verwondingen door kwaadwillenden zijn veroorzaakt. “Het stroomclipje is van het schokdraad afgehaald.”

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Verwondingen aan de borst

“Ze hebben de paarden het schrikdraadlint om de borst gelegd en vervolgens zijn de paarden opgejaagd”, stelt Ten Napel. “Ze hebben verwondingen aan de borst.”

 

Dat Ten Napel juist zwaar verwaarloosde paarden opvangt, maakt de mishandeling nog droeviger. “We hadden net ons nieuwe weide klaar, waar paarden 24/7 naar buiten kunnen.”

 

“Hoop dat beloning helpt”

Ten Napel hoopt dat de tienduizend euro beloning helpt in het opsporen van de daders. “Het geld ligt klaar.”

 

Opgeven is er voor de paardenhouder niet bij. “We gaan nu allerlei maatregelen nemen in de weide, met camerabewaking en lampen. We gaan het helemaal beveiligen, zodat de paarden weer 24/7 naar buiten kunnen.”

 

Camerabewaking inzetten bij dierenleed, dierenmishandeling en beschadiging van eigendommen is een slimme zet. Zowel het afschrik effect alsmede de bewijslast is iets wat een camerabewaking systeem kan bieden. Een bewakingscamera installeren is iets wat zowel bekabeld als draadloos kan gebeuren met minimale investeringen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant