WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Staatsbosbeheer – Camera’s voor afgelegen gebieden

Net als andere organisaties heeft ook Staatsbosbeheer behoefte aan beveiliging. De panden van Staatsbosbeheer liggen veelal afgelegen, waardoor het voor de veiligheid van belang is dat de panden in de gaten gehouden worden met camerabewaking.

 

De door ons geadviseerde camera’s beschikken over dag- en nachtzicht, waardoor de camera’s zelfs in het pikkedonker heldere beelden leveren. Daarnaast zijn de, veelal dome camera’s, uitermate geschikt voor buiten. De camera’s kunnen rechtstreeks op het internet aangesloten worden, maar ook door middel van een reserve 3G verbinden met het internet verbonden worden. Door gebruik te maken van onze software en ons centrale systeem, kunnen de verschillende locaties en panden tegelijkertijd in de gaten gehouden worden.

 

In het jaar 2016 hebben Staatsbosbeheer mogen voorzien van een speciale uitbreiding, namelijk een wilddieren telsysteem. Met behulp van ons systeem kan Staatsbosbeheer live beelden bekijken over grote afstanden, waardoor het gehele gebied in de gaten gehouden kan worden om de veiligheid van zowel mens als dier te kunnen waarborgen. Zo is het voor Staatsbosbeheer gemakkelijker om in de gaten te houden welke dieren er zijn, hoeveel dieren er zijn en welke routes de dieren afleggen.

staatsbosbeheer logo
Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Al meer dan 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.