WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

SDV – Toegangscontrole, camerabewaking, netwerk en ICT

Voor en samen met SDV mogen wij vele projecten realiseren, zowel voor SDV zelf als voor de klanten van dit gerespecteerde bedrijf. Voor SDV verrichten wij werkzaamheden met betrekking tot het aanleggen van toegangscontrolesystemen, camerabewakingssystemen, netwerk en ICT. Bovendien zijn wij de aangewezen partij om SDV te voorzien van advies.

 

Voor al onze klanten werken wij met enthousiasme en passie, maar samenwerken met een klant is toch iets anders. Samen met SDV mogen wij verschillende projecten realiseren. De goede samenwerking is te danken aan het feit dat wij altijd luisteren naar de wensen van de klant, een gepersonaliseerd advies geven en zorgen voor een goede begeleiding van onder andere de wisselwerking en taken van het project.

 

SDV heeft een hoge kwaliteitsverwachting: net even wat harder lopen, dat beetje meer geven en ook onder hoge druk het juiste advies kunnen geven en met creatieve oplossingen kunnen komen. Wij zijn blij met deze samenwerking en kijken ernaar uit om nog heel lang met SDV als parter samen te mogen werken!

Logo SDV
Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Al meer dan 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.