WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Keukenhof – Camerabewaking en bekabeling

Iedereen heeft wel eens gehoord van de Keukenhof in Lisse met haar prachtige natuur en bloemen. De Keukenhof is een locatie met een hoop bezoekers en verkeer. Camerainstallatie.nl heeft met de levering en installatie van onze moderne camerasystemen bijgedragen aan de beveiliging en bewaking van het terrein en de omgeving.

 

Er zijn in totaal 8 nieuwe camerabewaking palen geplaatst. De palen zijn voorzien van speciale starlight PTZ speeddome camera’s. Deze camera’s kunnen zowel een vast beeld opnemen als automatisch personen of auto’s volgen.

 

De slimme bewakingscamera’s zijn op verschillende manieren toegevoegd aan het bewakingscamera netwerk. Er is gebruik gemaakt van zowel UTP-bekabeling als glasvezelbekabeling en straalzenders. Daarnaast hebben wij gemaakt van bijzondere installatietechnieken voor dit uiterst moderne camerasysteem.

 

Er zijn totaal 8 nieuwe camerabewaking palen geplaatst welke voorzien zijn van speciale Starlight PTZ speeddome camera’s Deze bewakingcamera’s kunnen zowel een vast beeld opnemen als ook automatisch personen of auto’s volgen.

 

De slimme bewakingcamera’s zijn op verschillende manieren toegevoegd aan het bewakingscamera netwerk, er is gebruik gemaakt van zowel glasvezel kabels die we gegraven hebben, als ook UTP netwerk bekabeling en straalzenders. Bijzondere technieken en een uiterst modern cameranetwerk.

Keukenhof logo
Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Al meer dan 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.