WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Een intercom installeren

Er zijn vele type intercoms waardoor er altijd wel een model is dat bij uw situatie past. Onze adviseurs voorzien u van een gedegen advies en begeleiden u in het gehele proces naar de installatie toe. Bij de installatie zelf leveren wij zowel de materialen, maar voeren wij ook de gehele installatie uit. Dat werkt wel zo fijn, want stel dat er kabels vervangen moeten worden, of nieuwe getrokken, dan koopt u dat bij ons allemaal onder hetzelfde dak in. Daardoor hoeft u niet nog eens naar een ander bedrijf te wisselen om het ene of andere gedeelte van de werkzaamheden uit te voeren. Dat scheelt gedoe bij de installatie, maar zeker ook achteraf.

 

 

Camerainstallatie.nl

Intercom

Camerainstallatie.nl | Altijd bereikbaar
Altijd bereikbaar
Camerainstallatie.nl | App
App
Camerainstallatie.nl | Altijd beschermd
Altijd beschermd
Camerainstallatie.nl | Thuis of kantoor
Thuis of kantoor
Camerainstallatie.nl | Op maat
Op maat
Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Professionele oplossingen

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

U heeft al een intercom systeem en wilt u deze vervangen?

In dat geval, voorzien wij u graag van het juist advies. Telefonisch of per mail ontvangen wij graag uw wensen/vragen en liefst ook enkele foto’s van de situatie. Let hierbij op dat het voornamelijk belangrijk is om een “geheel” foto te maken van de buitenkant, een foto van de binnenpost en met name beschrijving/foto van de bekabeling achter het systeem.

Sommige systemen worden namelijk aan elkaar gekoppeld via de bedrading, dat is belangrijk voor een adviseur.

Camerainstallatie.nl

Een bekabelde intercom of juist een draadloze?

Hoewel er tegenwoordig steeds meer redelijk goede alternatieven komen op gebied van draadloze intercoms, blijven hier toch altijd wel redelijk wat haken en ogen aan zitten. In onze ervaring blijkt dat dit vaak in het netwerk te vinden is, omdat dat vaak niet aanwezig is, of omdat er gebruik wordt gemaakt van een 4G bundel die leeg kan raken, of zoals wij bij vele bedrijven tegen komen; een dicht getimmerde firewall. Daardoor kan er niet “zomaar”  verkeer in- en uit gaan. Wat natuurlijk precies is wat het hoort te doen, maar niet even handig wanneer je tegelijk inkomend en uitgaand verkeer nodig hebt.

Camerainstallatie.nl

Daarom adviseren wij altijd om eerst advies in te winnen bij een adviseur, alvorens “zomaar” een draadloze intercom aan te schaffen. Met het juiste advies en de juiste voorbereidingen, kan een draadloze intercom namelijk echt een top oplossing zijn!

 

Er hoeft enkel een buitenpost geplaatst te worden, waardoor er heel veel kosten uitgespaard kunnen worden op het gebied van kabels trekken. Op de buitenpost drukt u op de bel en vervolgens belt deze naar een mobiel nummer of een app op uw telefoon. Daardoor hoeft u geen pakketbezorger of bezoeker meer te missen en kunt u op afstand de deur openen.

 

Maar denk ook eens aan het vervolg ná de installatie. In een VvE/appartementencomplex of bedrijf, wanneer bewoners of medewerkers wisselen of verhuizen. U kunt de mutaties super eenvoudig doorvoeren in de cloud en binnen seconden de gegevens aanpassen. Gebruikers kunnen op afstand geblokkeerd worden, of een eigen code ontvangen waarmee ze ook naar binnen kunnen zonder telefoon.
Bovendien wordt er natuurlijk een stuk minder apparatuur geplaatst, waardoor u ook minder kosten heeft op lange termijn aan de onderdelen. Bovendien is een draadloos systeem dus ook een cloud systeem, waardoor u weinig tot geen onderhoud meer nodig heeft (met bijbehorende kosten per keer).

4 monteurs van CameraInstallatie.nl staan in een cirkel een project te bespreken

Wel zijn er zogenoemde renovatie systemen, dit zijn digitale
intercom systemen welke gemaakt zijn om zonder monitoren/schermen
in de woning te kunnen werken. Hierdoor zal er slechts een buiten unit geplaatst te hoeven worden waar u op de bel kan drukken. De buiten unit zal bellen naar een mobiel nummer, of op een app op een telefoon naar voren komen. Dit bespaart een hoop kosten in de installatie en aanleg, waardoor dit soms goedkoper kan zijn.

Met de informatie die u hier verkrijgt, kunnen onze adviseurs met u mee kijken naar het juiste advies. Zeker wanneer u te maken heeft met wet- en regelgeving, is kennis en ervaring goud waard!

Genoeg van al die beunhazen?
Bekijk onze pakketten

Een intercom of videodeurbel wat is het verschil?

Een intercom is iets anders dan een videodeurbel, maar ze lijken wel veel op elkaar. Waar zitten dan de verschillen? Dat zullen wij u uitleggen:

 

In feite kunt u met beiden spreken/luisteren of videobellen als er een camera is.

 

Een videodeurbel is per definitie “draadloos” dat wil zeggen; hij wordt vaak wel met een stroomkabel verbonden maar de internet verbinding is draadloos.

 

Een intercom daarentegen, is vaak een bekabelde verbinding. Waardoor er minder kans is op storingen of vertraging. Daarnaast heeft een intercom meer functies dan een deurbel, deze kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan een (automatische) deuropener of exit knop.

 

Als laatste is een intercom vaak bedoeld om voor grotere systemen (meer dan 2 bellen) te gebruiken. Waardoor deze dus ook beter en uitgebreider te programmeren zijn. Met een videodeurbel is dit echt een no-go, de kans op storingen wordt hierbij te groot.

Monteur van Camerainstallatie.nl installeert een intercom buiten een woonhuis

Kies voor vrijblijvend advies op locatie!

Camerainstallatie.nl

Wat kost het installeren van een intercom systeem?

Die vraag krijgen wij natuurlijk dagelijks maar het antwoord is niet altijd even eenvoudig. Iedere situatie is anders; soms kunnen we gebruik maken van de bestaande bekabeling, waardoor de kosten een stuk lager uitvallen dan wanneer er nog geen, of niet de juiste bekabeling aanwezig is.

 

Maar, voor ieder probleem bestaat er gelukkig een oplossing. Soms kan het daarom handiger zijn om even te bellen, of kunnen wij vrij veel info halen uit foto’s van de situatie. Op die manier kunnen wij  vaak toch redelijk snel tot een prijs of richtprijs komen.

 

Een foute keuze of aankoop is sneller gemaakt dan opgelost, dus doen we het liever goed en met een juist advies. Geef ons gewoon een belletje dan volgt de rest vanzelf.

Deze merken intercom systemen installeren wij:

 

Er is veel keuze op de markt, vandaar dat wij onze voorkeur hebben beperkt in de merken waar we ook echt achter staan.
U moet denken aan merken zoals Dahua, Hikvision, Ipdoor, Paxton, 2N, Openr.

Wij werken met trots voor:


Fijn geholpen! Goede service tijdens verkoop en installatie! Zeer content met de gang van zaken en de geïnstalleerde apparatuur. Werkt perfect!

Michel Eskes

Alles goed geregeld! Bedankt! :). Problemen heel erg snel opgelost! Zeer snelle service! Bedankt mannen!

Daniel Rustenburg

Ontzettende goede camera’s, uitstekende kwaliteit. Erg tof dat het kan worden aangesloten aan mijn TV en telefoon, zodat ik de camera beelden kan bekijken via een appje op mijn telefoon! Al met al, ongelofelijk goede camera’s, en niet te vergeten, hele aardige monteurs !! Go and purchase one!!

Selma Topuz

Super tevreden met m’n camerainstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Ellen Staphorsius

Uitstekend bedrijf, met monteurs die meedenken. Kan nu vanaf de I-pad of mobile zien, wie voor de deur staat en communiceren gaat prima. Bedankt voor de installatie!

Joop de Vries