WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HD-camerabewaking

Bent u op zoek naar camerabewaking met uitstekend beeldkwaliteit? Dan is de HD-camerabewaking van techniekspecialist Camerainstallatie.nl het perfecte item voor u! Met onze HD-camerabewaking bent u verzekert van zeer scherp beeld en slimme technieken zoals Motion detectie en een App voor uw telefoon.

Waarom kiezen voor een Ultra HD-bewakingscamera?

Handige app en software

Bij al onze camerabewakingspakketten leveren wij een gebruiksvriendelijke App en software, waarmee je alle beelden gemakkelijk, terugkijken, en opslaan op elk gewenst scherm. De software en App’s zijn van alle gemakken voorzien en u kan zelfs meerdere locaties toevoegen als dat gewenst zou zijn. Een koppeling met bijvoorbeeld een Alarmsysteem bestaat ook tot een van de mogelijkheden.

Inclusief montage en installatie

Met de keuze voor het beste HD-bewakingssysteem van Camerainstallatie.nl nemen wij alle zorg uit handen door de set volledig te monteren en installeren. De installatiemonteur van Camerainstallatie.nl is een echte vakman die zijn beroep met volle passie uitoefent. De monteur zal voor de best mogelijke kabel route zorgen en zal de gehele HD-bewakingscamera set afwerken. Wij doen er alles aan om de kabels volledig weg te werken. Nadat de installatie is verzorgd zullen wij alles netjes opruimen en een uitleg verzorgen over de werking en mogelijkheden van uw camerabewakingssysteem.

Camerainstallatie.nl

Functies en mogelijkheden

Onze camerabewaking pakketten zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Zo is de opname recorder volledig digitaal en voorzien van een harddisk van minimaal 1000 GB en er ook de mogelijkheid om een koppeling met een cloud service te maken. Standaard is ons systeem al voorzien van slimme motion detectie en IVS (intelligent video systeem). Via onze meegeleverde software voor de computer, en de APP voor op de telefoon en tablet kunt u zelf makkelijk de beelden live bekijken, terugkijken en daarna de beelden opslaan. Er bestaan ook extra mogelijkheden die u kan bijbestellen zoals kenteken herkenning en gezichtsherkenning neem hiervoor contact met ons op

Camerainstallatie.nl
Camerainstallatie.nl | 1 HD bewakingscamera set

1 HD bewakingscamera set

Inclusief installatie
€989,00
€1.199,00
1 HD Bewakingscamera
1280x720 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie & montage
Inclusief montage materialen
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie
Camerainstallatie.nl | 2 HD bewakingscamera's set

2 HD bewakingscamera's set

Inclusief installatie
€1.189,00
€1.550,00
2 HD bewakingscameras
1280x720 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie & montage
Inclusief montage materialen
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie
Camerainstallatie.nl | 3 HD bewakingscamera's set

3 HD bewakingscamera's set

Inclusief installatie
€1.489,00
€1.750,00
3 HD bewakingscameras
1280x720 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie & montage
Inclusief montage materialen
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie
Camerainstallatie.nl | 4 HD bewakingscamera's set

4 HD bewakingscamera's set

Inclusief installatie
€1.749,00
€1.999,00
4 HD Bewakingscameras
1280x720 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie & montage
Inclusief montage materialen
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie
Camerainstallatie.nl | Meer dan 4 bewakingscamera's

Meer dan 4 bewakingscamera's

Super HD, Full HD, HD en VGA
Incl. installatie & montage
Live bekijken
Apps voor iOS of Android

Bij ons bent u op het juiste adres!

Voor al uw camerabewaking en de installatie hiervan bent u bij Camerainstallatie op het juiste adres! Bij ons vindt u een divers aanbod aan verschillende soorten bewakingscamera’s die allemaal worden geïnstalleerd en gemonteerd!

 

Onze bewakingscamera set zijn bedraad, de bedrading wordt door onze ervaren monteurs netjes weggewerkt zodat deze niet meer zichtbaar zijn. Met onze camera’s kunt u de beelden rustig terugkijken of live de beelden bekijken, bekijk direct onze verschillende soorten camera’s!

Monteur Dennis van CameraInstallatie.nl met een boor en een dome camera in zijn hand

Camerabewaking laten installeren

Echt goede camerabewaking laten installeren dat laat je door de professional doen. Beveiliging moet goed zijn, aan “lekker goedkoop” heeft niemand achteraf wat. Een echt goed camerabewaking systeem is geplaatst door een professional die weet wat die doet en waar die over praat.

Hoe herken je goede cameras

Op het blote oog is dit voor een leek niet snel te herkennen, voor de professional zal goed en slecht makkelijk te herkennen zijn. Een minder goede of zelfs slechte bewakingscamera in die lekkere goedkope pakketjes op internet geeft niet alleen een slechter beeld, maar heeft ook een minder lange levensduur. De software en de App hebben vaak geen updates en of ondersteuning, en roest of vocht problemen treden vaak snel op.

Nee een goed camerabewaking systeem koop je voor een langere tijd, en als er dan een keer iets gebeurd dat de camerabewaking beelden nodig zijn dan wil je er ook echt iets aan hebben.

Wat zijn de beste bewakingscameras

 

Per situatie is dit verschillend, zo is iedere wens ook anders… groothoek lens of juist heel dichtbij het beeld brengen een kenteken zien en herkennen of gezichten herkennen. Iedere situatie is anders en zo is ons werk ook maatwerk. Wij geven dan ook graag het beste en juiste advies welke bewakingscamera het beste bij u zal passen.

Waarom kiezen voor een installatie door camerainstallatie.nl

Onze jarenlange ervaring ( sinds 1999 ) en onze passie voor techniek zullen u snel het vertrouwen geven wat u zoekt in een beveiliging partner. U zoekt een bedrijf dat u kan vertrouwen en waar u op kan terug vallen.

Niemand zit er op te wachten een lekker goedkoop camerasysteem te laten installeren door iemand waarvan je niet weet wat zijn achtergrond is, je laat degene toch in huis. Wij geven u graag dit vertrouwen en installeren al onze camera en beveiliging systemen met onze eigen vertrouwde TOP monteurs.

Netjes werken, en alles tot in de puntjes verzorgen en vaak nog meer! Wij zorgen dat u meer dan tevreden bent met zowel ons advies , de installatie maar zeker ook de support en ondersteuning.

Onze monteurs trekken de kabels, werken alles netjes weg en maken geen troep. Ze weten waar ze mee bezig zijn en gaan voor het maximale resultaat.

De meerwaarde van een echt goede bewakingscamera

 

Uw eigen woning onderhoud u waarschijnlijk erg goed, regelmatig zal een schilder of u zelf het schilderwerk bijhouden, en bij lekkages lost u deze op. Op deze manier behoud de woning zijn waarde en heeft u veel en fijn woongenot. Waarom zou u dit in waarde willen laten zakken?

Door goedkope camerabewaking setjes van 200-700 euro tegen de gevel aan te schroeven zal een mogelijke inbreker niet snel schrikken, maar zal de woning ook niet in waarde stijgen of laat staan dat het als bewijslast voldoende is. Goedkope camerabewaking en bewakingscamera sets zijn niet voor niets goedkoop, en zal uw woning of bedrijf niet goed of goed genoeg kunnen beveiligen. Als dit wel het geval zou zijn, dan zouden de beveiliging bedrijven allang gestopt zijn te blijven bestaan.

Ook is er veel namaak te koop, een voorbeeld zijn de goedkope mooie aanbiedingen met daarin “Sony” of “Hikvision” “Dahua” maar blijken achteraf mooie namaak of clone versies te zijn die niet aan uw verwachting patroon voldoen.