WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabeveiliging verhuur voor LakeSide Festival 2014

Het was geen moeilijke keuze voor de organisatie van LakeSide ze wilden graag betere beveiliging dan de voorgaande jaren en natuurlijk voor een betaalbare prijs. Ons dochter bedrijf SecurityRental.eu is specialist op het gebied van verhuur van Camerabewaking / beveiliging camera’s voor b.v. Evenementen en overheid/politie.

 

De camera’s voor LakeSide zijn volledig 100% 30fps FULL HD, bestuurbare camera op accu en natuurlijk draadloos. De mobiele meldkamer is uniek te noemen, volledig mobiel, modulair en verplaatsbaar op iedere locatie neer te zetten. Op deze manier is het beveiligen van een festival met Camera’s een makkelijke manier en wij maken dit graag betaalbaar.

 

Erg leuk om te horen was achteraf, dat zowel Lakeside zelf, maar ook de politie, EHBO en de beveiliging zeer te spreken waren over de werking van de camera’s , de beeld kwaliteit en het bedien gemak.

 

Toob Alers, mede-oprichter van het Evenementen Platform Alphen (EPA), heeft eerder al reeds een keer aangegeven.

 

“Ik vind het heel plezierig om te horen,” aldus Alers. “Zoiets zou ook passen bij Alphen Culinair, de Huttenbouw of de Jaarmarkt.

 

– Bij Alphen Culinair

 

SecurityRental is een partner van CameraInstallatie.nl 

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant