WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Vernieuwde showroom Camera Beveiliging producten in Almere

Na reeds 15 jaar zijn we aangekomen op onze nieuwe locatie, de Verfmolen straat 4 te Almere.

Vanuit deze nieuwe werk omgeving hebben wij als bedrijf 1200M2 werk omgeving tot onze beschikking gekregen en voldoende ruimte om onze producten door te ontwikkelen. Veel van onze klanten komen graag langs voor een praatje en om kennis te maken met ons en onze beveiligingscamera producten.

 

De verschillende modellen camera’s , harddisk recorders, servers en monitoren welke te koop zijn op de markt laten wij vanaf onze nieuwe locatie graag aan onze klanten zien. Met meer dan 15 jaar ervaring, en een team van gedreven specialisten staan wij voor u klaar of het nu gaat om 1 camera of om 100 camera’s een klein of een groot project.

Camerainstallatie.nl

Meer dan 65 000 camera’s zijn er de afgelopen jaren door ons geïnstalleerd en dat zijn er nogal wat ! dat betekend een hoop kennis en nog meer ervaring welke wij met passie ontwikkeld hebben.

 

In onze presentatie ruimte laten we de producten niet alleen zien, maar kunnen we ook LIVE een demonstratie geven van situatie’s door de camera’s en de servers ook echt op beeld weer te laten geven. Ieder project is anders, groot of klein binnen of buiten, een camerasysteem kan zowel bedraad als draadloos, op vaste stroom, op accu stroom of zelfs op zon energie ook hier hebben wij voldoende voorbeelden van en vertellen wij u graag meer over.

 

“We merken dat er een steeds groter wordende vraag is naar camerabewaking. Dat is logisch want het is een heel effectief middel tegen roof en diefstal,” vertelt David, bedrijfsleider bij CameraInstallatie in Almere Buiten. “Beelden worden steeds vaker gebruikt en vrijgegeven om inbrekers in de kraag te vatten. Een programma als ‘Opsporing gezocht’ bewijst het nut hiervan vrijwel wekelijks. Beelden zorgen voor bewijslast.”

CameraInstallatie bestaat alweer twaalf en half jaar en dat was een prima aanleiding om de showroom danig te vernieuwen. “Wij kunnen in onze showroom nu echt alles laten zien op het gebied van beveiliging. Dus niet alleen camerabewaking, maar eigenlijk alles op het gebied van veiligheid in en om het huis. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een goed advies. Hiermee onderscheiden wij ons van de vele eenmanszaken die ook op dit terrein actief zijn. Wij hebben vijftien man in dienst, waarvan drie adviseurs die vrijblijvend bij de mensen thuis komen om effectief advies geven voor de beste beveiliging.”

 

“Mensen kunnen bij ons de materialen kopen en als ze dat willen zelf plaatsen, ” zegt David tot slot. “Maar dat kunnen ze ook door ons laten doen. Dat heeft zeker meerwaarde, omdat je dan weet dat het echt op een goede manier gebeurt. Duur is dat echt niet. Want, complete pakketten inclusief montage zijn bij ons al leverbaar vanaf 699 euro.”

De optie om op HD kwaliteit te filmen met onze speciale HD-camera’s is uniek te noemen. Al onze bewakingscamera’s filmen zowel bij dag- en nachtlicht, door middel  van infrarood leds (infrarood camera’s).

 

Ook bestaat er de optie om draadloze, Wifi of UTP camera’s op te hangen. Vaak wordt dit gebruikt om grote afstanden te overbruggen, maar ook bij object- en terreinbeveiliging is dit een vaak gebruikt middel.

 

Bron: Almere Deze week
Martin van feggelen / Ron Broertjes

 

Camerabewaking laten installeren door een montage en installatie bedrijf is een verstandige keuze zeker als u een systeem wenst wat echt op elkaar is afgestemd en de werking heeft zoals u dat zou verwachten.

 

Het is tegenwoordig van groot belang de juiste materialen met elkaar samen te stellen, merk X kan veelal niet met merk Y samenwerken zo kan het dus zijn dat een IP-Camera niet op een NVR recorder werkt… simpelweg doordat ze elkaar niet kunnen vinden en de werking niet voor elkaar bedoeld is.

 

Onze adviseurs en installateurs weten 100% de kwaliteiten van de merken en modellen, en worden getraind om deze werking juist te installeren, hierdoor kunnen wij professionele systemen voor een betaalbare prijs aanbieden en het systeem snel installeren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant