WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Nieuwe collega's bij Camerainstallatie.nl bewakingscamera montage

2020 Is een jaar waarin wij enorm aan het groeien zijn, dit jaar waren al reeds enkele nieuwe collega’s begonnen maar met trots kunnen wij melden dat in de maand Oktober zowel Peter, als ook ewon en Richard ons team zullen gaan versterken.

 

Er is veel gebeurd, het anders en het nieuwe werken maakt het dat we allemaal anders zijn gaan kijken naar de manier van werken. Thuiswerken, mobiel werken en ook het klant contact en planning. Later in het jaar zullen nog twee collega’s ons team gaan versterken zodat we in 2021 kunnen starten met in totaal 7 nieuwe collega’s die er dit jaar bij zijn zijn gekomen. Een ongekende grote groei die wij tijdens Corona meemaken en waar we enorm trots en blij op zijn.

 

Ook is ons bedrijf overgegaan op nieuwe plan software waarmee wij de binnen en buitendienst volledig kunnen organiseren. Dit is ook gelijk ons wagenpark beheer en hiermee kunnen we aansturen op het moment dat spoedklussen en of onderhoud moeten worden opgepakt. Vanuit onze binnendienst houden we als een stuurman alles in de gaten. Lopen alle afspraken nog goed, hoe gaat de voorraad en ondersteunen wij de monteurs in het land welke van ons de juiste informatie krijgen. Een stuk werk voorbereiding vind tevens plaats in onze CMS en plan software. Wij houden alles graag centraal, zo kunnen de magazijn medewerkers, plan medewerkers en de werk voorbereiders in de centrale werkbonnen van de monteurs.

 

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant