WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Wat is Dahua SmartPSS

Dahua SmartPSS is een volledig uitgeruste videobewakingssoftware die wordt gebruikt op Windows-pc voor een gebruiker die Dahua DVR, NVR, XVR, IP Camera , video-intercom, toegangscontrolesysteem, enz. Heeft geïnstalleerd. Dahua SmartPSS integreert alle Dahua IP-camera’s en -opslag apparaten in de gemakkelijk te navigeren interface. Dahua SmartPSS biedt apparaatbeheer, videobewaking en -weergave, alarm- en analyseconfiguratie, evenals videomuurinstellingen en voorbeeldweergave. Hier is een kort overzicht van de functies:

 

  • Beheer tot 256 apparaten over een maximum van 2000 kanalen
  • Ondersteunt H.265 en H.264 Dual Video Compression Codecs
  • Live video bewaking en weergave
  • Configureer de lay-out en het schema van de videomuur
  • NVR-opname configureren
  • PTZ camerabediening
  • Intelligent Video System (IVS) met People Counting and Heat Map
  • Toegang beheren, video-intercom en tijd- en aanwezigheidsapparatuur
Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant