WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Sonneborn Amsterdam – Camerabewaking

Sonneborn is een toonaangevend bedrijf op het gebied van halffabricaten zoals witte oliën, vaseline, was en sulfonaten. Het bedrijf heeft vestigingen in Petrolia, Pennsylvania en Nederland. Sonneborn is bekend om zijn hoge kwaliteit producten en hun betrouwbare service.

 

Onlangs hebben wij voor Sonneborn een compleet en geavanceerd camerabewakingssysteem geïnstalleerd. Het systeem bestaat uit meer dan 30 kleine, slimme camera’s die zijn uitgerust met gevoelige lenzen en slimme functies zoals meedenken, mee kunnen draaien en automatisch in- en uitzoomen. Het systeem biedt daardoor een betrouwbaar en uitgebreid overzicht van de bedrijfsactiviteiten.

 

De camera’s zijn aangesloten op een centraal opslagsysteem, dat digitaal kan worden beheerd. Dit biedt de mogelijkheid om de beelden te bekijken en te analyseren vanaf elke locatie met een internetverbinding, bijvoorbeeld via een smartphone of computer. Hierdoor kunnen eventuele problemen snel worden geïdentificeerd en opgelost.

 

Met dit nieuwe camerasysteem kan Sonneborn de veiligheid van haar medewerkers en bezoekers waarborgen en de bedrijfsvoering beter beheren. Het systeem biedt ook de mogelijkheid om de efficiëntie en productiviteit van het bedrijf te verbeteren door de monitoring van de bedrijfsactiviteiten.

 

Het is mogelijk om meer informatie over Sonneborn te vinden op hun website of op andere online platforms.

Sonneborn logo

Voordelen van een beveiligingscamera in de industrie

Camerabewakingssystemen kunnen een belangrijke rol spelen in het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van industriële bedrijven. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een camerabewakingssysteem in de industrie:

 

  1. Diefstalpreventie: Door het plaatsen van camerabewakingssystemen op strategische locaties binnen en buiten het bedrijf, kunnen dieven en indringers worden afgeschrikt en kan de kans op diefstal of inbraak worden verminderd. Dit kan helpen om de bedrijfsactiviteiten ongestoord te laten verlopen en financiële verliezen te voorkomen. 
  2. Verbeterde veiligheid: Camerabewakingssystemen kunnen ook helpen om de veiligheid van medewerkers te waarborgen. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om veiligheidsrisico’s te identificeren en mogelijke gevaren te verminderen, zoals het blokkeren van vluchtwegen of het niet naleven van veiligheidsvoorschriften. 
  3. Verbeterde efficiëntie: Camerabewakingssystemen kunnen de efficiëntie van bedrijfsprocessen verbeteren door de monitoring van de productieactiviteiten, waardoor eventuele problemen snel kunnen worden opgelost en de productiviteit kan worden verbeterd. Ook kan het helpen bij het monitoren van de naleving van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, en het bijhouden van de kwaliteitscontrole. 
  4. 24/7 toezicht: Een camerabewakingssysteem kan worden gebruikt om 24 uur per dag, 7 dagen per week toezicht te houden op de bedrijfsactiviteiten, ongeacht of er wel of geen medewerkers aanwezig zijn. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor het bewaken van het terrein of het monitoren van de opslag van goederen buiten de normale werkuren.

 

meerdere bussen van CameraInstallatie.nl bij een magazijn
Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Al meer dan 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.