WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerakwaliteit

De camerakwaliteit bepaalt de resolutie van de beelden. Hoe hoger de kwaliteit: hoe beter de opgenomen beelden zullen zijn en hoe meer details er zichtbaar zullen zijn.

Camerainstallatie.nl

Full HD
De kwaliteit van een Full HD camera bedraagt een resolutie van 1920×1080; dit biedt tot wel 20 meter zicht en duidelijke details tot 5 meter (dit is in ideale omstandigheden en is situatie afhankelijk). Een Full HD beveiligingscamera is uitstekend voor het houden van overzicht.

 

Super HD
De kwaliteit van een Super HD camera bedraagt een resolutie van 2560×1440; dit biedt tot wel 20 meter zicht en duidelijke details tot 8 meter (dit is in ideale omstandigheden en is situatie afhankelijk). Een Super HD beveiligingscamera is uitstekend voor verschillende situaties.

Ultra HD
De kwaliteit van een Ultra HD camera bedraagt een resolutie van 3072×2048; dit biedt tot wel 25 meter zicht en duidelijke details tot 10 meter (dit is in ideale omstandigheden en is situatie afhankelijk). Een Ultra HD beveiligingscamera is uitstekend voor verschillende situaties waarin miniemere details belangrijk zijn.

 

4K
De kwaliteit van een 4K camera bedraagt een resolutie van 3840×2160; dit biedt tot wel 30 meter zicht en duidelijke details tot 15 meter (dit is in ideale omstandigheden en is situatie afhankelijk). Een 4K beveiligingscamera is uitstekend voor verschillende situaties waarin miniemere details erg belangrijk zijn. 4K levert op dit moment de scherpste beeldkwaliteit op.