WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking thuis en particulier

Veel mensen kiezen vandaag thuis voor camerabewaking om hun woning extra te beveiligen. Bij het kiezen van camerabeveiliging is het belangrijk om steeds rekening te houden met je eigen noden en verwachtingen. In dit artikel vind je meer informatie over camerabeveiliging bij je thuis, de pakketten, uitbreidingsmogelijkheden en prijzen.

 

Vrijblijvend prijzen op maat aanvragen voor camerabewaking thuis kan via offerte aanvraag camerabewaking thuis.

Camerabewaking thuis op jouw maat

Wanneer je kiest voor camerabewaking, zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Heb ik enkel een camera nodig voor controle, of wil ik de beelden ook kunnen opslaan? Wil ik een of meerdere camera’s installeren? Voor welke uitbreidingsmogelijkheden kies ik? Hieronder overlopen we alvast enkele aandachtspunten.

Aantal camera’s

Een eerste belangrijke keuze die je moet maken is het aantal camera’s dat je gaat plaatsen. Denk hierbij ook aan de plekken rond je woning die je in de gaten wil kunnen houden. Een vakman kan je steeds advies geven over aangewezen plaatsen om camera’s te installeren.

Opnamemogelijkheden

Er zijn manieren om de beelden permanent op te nemen, maar je kan beelden ook alleen bij bewegingsdetectie opslaan. Bij HD SDI camera’s worden de beelden meestal opgeslagen via een Digital Video Recorder.

Analoog of digitaal?

Vroeger was analoge camerabeveiliging de standaard, maar er zijn tegenwoordig heel wat digitale camera’s die scherpere beelden leveren.

 

Hoewel analoge camerabewaking nog bestaat, bijvoorbeeld onder de vorm van de HDCVI camera, die wel beelden in HD kan maken, kiezen veel mensen vandaag eerder voor digitale camera beveiliging thuis. Voorbeelden hiervan zijn de HD SDI camera en de IP camera (Internet Protocol camera).

 

Een IP camera heeft een netwerkaansluiting, die op een computernetwerk kan functioneren. Deze digitale bewakingscamera heeft een uitstekende resolutie, waardoor je camerabeelden van een erg goede kwaliteit zijn. De beelden die de camerabewaking registreert, worden vervolgens doorgestuurd via netwerk bekabeling (UTP) of draadloos via WiFi.

Persoonlijk en eerlijk advies

Klanten bellen ons vaak op met de opdracht de beste bewakingscamera set samen te stellen. Met de vraag welke bewakingcamera’s nu het beste zijn en welke ze het beste kunnen kiezen weten wij wel om te gaan. Door te kijken naar de wens, de situatie, en de omgeving maar ook de bouw van de woning weten we met een passend advies te komen. Het advies delen we op in verschillende kwaliteiten, zo is er goed te kiezen tussen goed, beter en best. Maar altijd zoeken we naar de best passende oplossing met het juiste merk, kleur van de bewakingscamera en natuurlijk welke kabel we gaan gebruiken volgens CPR keurig.

 

Persoonlijk en eerlijk advies is wat wij al onze klanten geven, het advies geven wij persoonlijk door bij u op locatie langs te komen en bij u thuis de camera posities te bekijken en een mooie aanbieding te maken. Ook kunnen wij via ons tekenprogramma en aan de hand van Google maps of Streetview met u meekijken en zo een advies geven. Het geven van het beste advies voor de beste bewakingscamera doen wij aan de hand van onze kennis en ervaring, en natuurlijk de beschikbare technieken die er op dit moment zijn. Camerabewaking is een vak en wij noemen het ook wel eens een specialisme. Het kiezen van de juiste bewakingscamera op de beste positie en in de juiste samenstelling zonder maar te “gokken” wij geven echt goed en degelijk advies.

Op internet staan goedkope camerabewaking setjes

Op internet staan zeer goedkope camerabewaking setjes met hele goedkope bewakingscamera’s vaak zo goedkoop dat je zou denken kan dat wel wat zijn …..  Het antwoord is jammer genoeg echt dat u vaak bedrogen uitkomt.

 

Camera’s die gaan roesten, elektra dat niet klopt, foute voedingen, slechte software, namaak sensoren… en geen ondersteuning en of onderdelen als er iets aan de hand is.

 

De goedkope camera’s op het internet zijn leuk geprijsd maar geven jammer genoeg niet het effect wat je zou willen en is achteraf toch vaak echt goedkoop is duurkoop. Wij adviseren en installeren enkel producten waar we als bedrijf ook echt achter staan en die aan de kwaliteit verwachting voldoen. Een goede, kwaliteit bewakingscamera geeft zekerheid en een lange levensduur, en een juiste installatie voorkomt kortsluiting, brand en andere ellende.

Camerainstallatie.nl | Service basis

Service basis

Geschikt voor woningen met 1 camerasysteem.
9,95
PER MAAND JAARLIJKS GEFACTUREERD
Hulp op afstand
Port forwarden
Beelden terughalen
Remote Software & firmware updates 1x per jaar
Voorrijkosten eenmalig inbegrepen per jaar
Schoonmaken van de cameras
Anti regen/spinnen behandeling
1,50 per camera
Korting op defecte materialen buiten de garantie
10 procent korting
Reparatie werkuren op locatie buiten de garantie
1,50 per camera
Controle / onderhoud
1 keer per jaar
Camerainstallatie.nl | Service Plus

Service Plus

Geschikt voor woningen met 1 camerasysteem.
29,50
PER MAAND JAARLIJKS GEFACTUREERD
Hulp op afstand
Port forwarden
Beelden terughalen
Remote Software & firmware updates 1x per jaar
Voorrijkosten eenmalig inbegrepen per jaar
Schoonmaken van de cameras
Anti regen/spinnen behandeling
1,50 per camera
Korting op defecte materialen buiten de garantie
10 procent korting
Reparatie werkuren op locatie buiten de garantie
10 procent korting
Controle / onderhoud
1 keer per jaar
Camerainstallatie.nl | Service Premium

Service Premium

39,50
PER MAAND JAARLIJKS GEFACTUREERD
Hulp op afstand
Port forwarden
Beelden terughalen
Remote Software & firmware updates 3x per jaar
Voorrijkosten eenmalig inbegrepen per jaar
Schoonmaken van de cameras
Anti regen/spinnen behandeling
Gratis
Korting op defecte materialen buiten de garantie
15 procent korting
Reparatie werkuren op locatie buiten de garantie
20 procent korting
Controle /onderhoud
1 keer per jaar

Voor zowel nieuwe als bestaande situaties hebben wij betaalbare professionele camerabewaking pakketten samengesteld. Camerabewaking installeren wij al sinds 1999 en met deze kennis en ervaring weten wij voor u de best passende bewakingscamera pakketten te installeren. Kies hier uw camerabewaking’s pakket , of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte bewakingscamera offerte. Camerabewaking professioneel laten installeren zonder zorgen voor een vaste lage prijs zonder verassingen achteraf. Onze complete bewakingscamera pakketten zijn voorzien van de nieuwste technieken en onze monteurs weten deze vakkundig te installeren.

 

En niet geheel onbelangrijk wij geven altijd persoonlijk en eerlijk advies, geen onvoorziene kosten achteraf en u betaald pas na de installatie. En dit alles doen wij met kennis en passie al vanaf 1999 met enorm veel plezier en tevreden klanten. Neem gerust contact met ons op voor uw vragen over Camerabewaking en de beste bewakingscamera keuze welke bij uw woning of bedrijf past.

HD-camerabewaking

Bent u op zoek naar camerabewaking met uitstekend beeldkwaliteit? Dan is de HD-camerabewaking van techniekspecialist Camerainstallatie.nl het perfecte item voor u! Met onze HD-camerabewaking bent u verzekert van zeer scherp beeld en slimme technieken zoals Motion detectie en een App voor uw telefoon.

 

Met de keuze voor het beste HD-bewakingssysteem van Camerainstallatie.nl nemen wij alle zorg uit handen door de set volledig te monteren en installeren. De installatiemonteur van Camerainstallatie.nl is een echte vakman die zijn beroep met volle passie uitoefent.

 

De monteur zal voor de best mogelijke kabel route zorgen en zal de gehele HD-bewakingscamera set afwerken. Wij doen er alles aan om de kabels volledig weg te werken. Nadat de installatie is verzorgd
Zullen wij alles netjes opruimen en een uitleg verzorgen over de werking en mogelijkheden van uw camerabewakingssysteem.