WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking als oplossing

Als sinds 1999 installeren wij met veel passie camerabewaking voor bedrijven en particulieren. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij voor u de best passende producten te installeren. Voor zowel nieuwe als bestaande situaties realiseren wij de meest creatieve en natuurlijk betaalbare camerabewaking.

 

• Heeft u camera’s maar werken ze niet naar behoren?
• Bent u op zoek naar kwalitatieve camera beveiliging?
• Geven uw camera’s niet het gewenste resultaat?
• Wenst u meer functionaliteit met uw camera’s?
• Kun u de beelden niet bekijken op uw smartphone?
• Heeft u hulp nodig met het veiligstellen van camerabeelden?
• Mist u een goede documentatie van uw camerasysteem?
• Wilt u de camera’s verplaatsen of anders ophangen?

 

Voor alle vraagstukken rondom uw huidige bewakingscamerasysteem en nieuw te realiseren camerabewaking bieden wij een passende oplossing. Zo hebben wij standaard pakketten camerabewaking inclusief alle benodigde materialen en wij maken pakketten geheel naar wens op maat.

Camerabewaking voor bedrijven en particulieren

Als bewakingscameraspecialist bieden wij oplossingen aan voor zowel bedrijven als particulieren. Voor elke situatie zijn er andere omstandigheden en wensen. Wij komen graag langs op locatie om alle omstandigheden en al uw wensen te inventariseren, zodat wij u een kwalitatieve en duurzame oplossing op maat aan kunnen bieden. Een oplossing die perfect aansluit bij de omstandigheden, uw wensen en uw verwachtingen.

Bent u op zoek naar meer controle, veiligheid of inzicht? Bewakingscamera’s bieden dé oplossing! Voor vele projecten hebben wij al passende oplossingen mogen realiseren, zoals camerabewaking voor:

 

Autobedrijven
Festival
Detailhanden
Parkeren
Winkel Centrum
Theater
Parken
Industrie
Kantoor
Jachthaven
woning
zakelijke omgevingen
Industrie / magazijn / fabriek

 

Wij leveren duurzame camerabewaking in vele beeldkwaliteiten, namelijk HD, super HD, 4K en ultra HD. Daarnaast kunnen wij de bewakingscamera’s leveren in draadloze verbindingen via een straalzender en als bekabelde variant met een netwerkkabel.

 

Al onze camerabewakingsinstallaties zijn CPR gecertificeerd (NEN 8012-norm), waardoor de bekabeling die wij bij u installeren voldoet aan alle brandveiligheidseisen. Onze camerabewakingsspecialisten vertellen u hier graag meer over.

Camerainstallatie.nl |

Onze eigen helpdesk staat u altijd te woord.

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar voor de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

Wij werken met opgeleide monteurs.

In één dag gemonteerd.Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.

Camerainstallatie.nl |

Wij hebben al meer dan 22 jaar ervaring.

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Kom langs in onze eigen showroom.

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Op onze projectenpagina vindt u meer dan 700 projecten, inclusief bijbehorende foto’s, die wij met trots gerealiseerd hebben. De projecten lopen uiteen van een woonhuis met beveiligingscamera’s in en rondom de woning, tot zakelijke camerabewaking op bedrijfspanden, kinderdagverblijven en parkeerterreinen.

Camerabewaking: advies op locatie

Met onze passie voor techniek en meer dan 20 jaar ervaring, voorzien wij u graag van maatwerk advies op locatie. Of het nu om een woonhuis, een bedrijfspand of een geheel terrein gaat, wij denken graag met u mee om een zo veilig mogelijke omgeving te realiseren.

 

Door de passie voor ons vak weten wij van ieder project een waar kunstwerk te maken. De meerwaarde is bij ons niet alleen te vinden in onze kennis, maar ook zeker in onze aanpak, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Koen
Adviseur
Camerainstallatie.nl

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.