WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiliging laten installeren op uw pand of woning

 

Beveiliging laten installeren op uw pand of woning onze installatie monteurs weten hier wel raad mee. Al ruim 20 jaar installeren en onderhouden wij beveiliging systemen en dit doen we met veel passie.

 

Montage en installatie van de camera

Het installeren van een bewakingscamera of een camerabewakingssysteem is iets dat wij als bedrijf al reeds meer dan 20 jaar uitvoeren. Het is en blijft een specialistisch vak, het installeren van een professioneel systeem waarbij alles vakkundig geïnstalleerd en weggewerkt is zodat er zo min mogelijk kabels te zien zijn.

Bij binnenkomst zal onze eigen CameraInstallatie monteur zich netjes bij u voorstellen en aan de hand van zijn cameraplan en instructies samen met u dit nog een keer goed doornemen. Hij zal u duidelijk vertellen wat zijn plannen zijn en daarna direct aan de slag gaan en de mooiste kabelroute te gaan benutten.

Per camera trekken wij een CAT5e en/of CAT6 netwerkkabel. Natuurlijk houden wij ons aan de CPR norm en hebben wij hier een brandrisico berekening op los gelaten zodat alles volgens certificering zal verlopen.

Professionele montage en installatie

Onze werkwijze


Stap 1

Offerte aanvragen

 

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camera’systeem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Stap 2

Advies op locatie

 

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Stap 3

Montage camera’s

 

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Stap 4

Tevreden klant

 

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Professionele camerainstallatie

De monteur werkt netjes en schoon, hij zal dan ook alles keurig netjes achterlaten en documenteren, zodat er bij mogelijke service en helpdesk verzoeken aan de hand van de installatie documentatie kan worden meegekeken om u sneller te kunnen ondersteunen.

 

Kwaliteit is bij ons van groot belang, wij installeren al onze camerabewakingssystemen dan ook enkel met A-kwaliteit materialen (bekabeling, pijp, bewakingscamera’s, harddisk recorder, montage beugels, harddisk). Wij nemen geen risico met mindere kwaliteit; immers wij willen dat u zich veilig kan voelen en zeker kan zijn van de installatie welke u bij ons heeft afgenomen.

 

Na het trekken van de bekabeling, zal de monteur de bewakingscamera’s gaan programmeren en koppelen aan de harddisk recorder. Op deze manier kan de camera zowel live beeld weergeven als ook tegelijk beelden opnemen en bewegingen registreren, zowel bij dag als nacht. Ook zal de installatie monteur het systeem koppelen aan uw internet verbinding zodat u de camerabeelden op afstand via internet of via een app op uw telefoon of tablet live kunt bekijken en de beelden kunt terugkijken.

 

Aan het einde van de installatie neemt de monteur samen met u alles door en zal hij het nodige papierwerk en stickers met u doorlopen, zodat alles volgens de regels en wensen zal verlopen. Wij horen u denken; “kan dit niet draadloos dan” Alles kan, maar als wij een oprecht advies zouden moeten geven dan raden wij u dit natuurlijk af. Als bedrijf willen wij graag iets achterlaten waar u langdurig plezier van zou moeten hebben en met een draadloze installatie is dit niet het geval. Een draadloze camera kan namelijk gemakkelijk verstoord worden door een mogelijke inbreker en dan heeft u alsnog geen camerabeeld. Dit staat nog even los van de kortere levensduur en de extreme belasting op uw bestaande WiFi-netwerk.

 

Al met al blijft de beste installatie van een camerabewakingssysteem een bekabeld systeem. Zelfs een draadloze camera zal alsnog een stroomaansluiting nodig hebben en laat dat nu ook net een kabel zijn. Is draadloos dus echt draadloos

 

Kijk voor meer informatie over onze camerainstallatie projecten gerust op onze projectpagina!

Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

22 jaar ervaring

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.