WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Vrijblijvend advies op locatie

Wij laten ons graag bij u thuis vrijblijvend uitnodigen om onder het genot van een kopje koffie alles te vertellen en het geven van een nette offerte.

 

Persoonlijk advies, eerlijk advies en advies waar u wat aan heeft. Wij gaan niet voor de duurste camera, of zoveel mogelijk camera’s te verkopen. Wij gaan voor de beste oplossing en voor een tevreden klant die graag nog eens bij ons terug komt.

Eline
Adviseur
Camerainstallatie.nl

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn trots op onze mensen, ons team en de passie die we met zijn alle hebben voor techniek. Met elkaar maken wij het bedrijf, en met ons bedrijf maken we de mensen. Met passie voor ons vak camerabewaking gaan wij langs de mensen thuis en op kantoor voor het geven van persoonlijk advies.

 

Wij zijn geen webshop waar je even snel een camera koopt, en op de gok hopen dat dat de juiste keuze was. Nee ons bedrijf bestaat uit kwaliteit en zekerheid, iets dat je met beveiliging ook zou willen en wensen.

 

Camerabewaking bestaat uit zoveel losse elementen die een totaal systeem maken maar bij een verkeerde keuze kan het totaal de plank misslaan. De juiste lens en vooral het juiste licht, de juiste techniek en de juiste manier van monteren. Wij weten er alles van en vertellen u dit graag!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant
Kies voor kwaliteit, de beste prijs en inclusief installatie en montage.
Al onze systemen worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs die u zullen ontzorgen in het beveiligen van uw huis of bedrijf.
Neem contact op
Camerainstallatie.nl |

Onze eigen helpdesk staat u altijd te woord.

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

Wij werken met opgeleide monteurs.

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.

Camerainstallatie.nl |

Wij hebben al meer dan 22 jaar ervaring.

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Kom langs in onze eigen showroom.

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.