WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging Lelystad

Voor de beveiliging kiezen steeds meer mensen voor cameras in of rond het huis, zo ook de eigenaar van dit huis in Lelystad welke gekozen heeft voor een camera welke opnames maakt. De geleverde camera is aangesloten op een harddisk recorder welke ook via het netwerk en internet bekeken kan worden op b.v. een iPhone, iPad, of een Android toestel natuurlijk.

 

Lelystad is een plaats waar de laatste tijd veel camera’s worden geplaatst veelal vanwege overlast, buren ruzie of auto’s welke vernield worden.

 

Lelystad is onder te verdelen in tien wijken, ook wel wooneilanden genoemd vanwege hun niet aaneengesloten bebouwing. Elke wijk heeft zijn eigen karakter, gevarieerd in groen en waterrijk.

 

In het Noordwesten liggen De Bolder en Kustwijk, in het noordoosten Zuiderzeewijk en Stolwijk, in het zuidoosten Boswijk en Waterwijk, in zuidwesten Havendiep, Lelystad-Haven en Warande. In het midden ligt het Stadshart.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant