WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Edwards Tomorrow winkel camerabewaking

Een winkel zonder camerabeveiliging? Dat kan niet meer

Deze winkel is voorzien van 3 camera’s die door ons zijn opgehangen op de diverse locaties waardoor de hele winkel in zicht is en er vrijwel geen dode hoeken zijn. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit camera’s kan het beeld makkelijk gebruikt worden als bewijs materiaal in geval van een misdaad en komen er vaak gezichten duidelijk zichtbaar in beeld. De robuust metalen buitenkant van de camera maakt deze ook vandalismeproof.

Filmen van klanten, voor uw en onze veiligheid

Deze camera’s zijn op locaties gehangen waar je duidelijk merkt dat je gefilmd wordt waardoor er dus minder snel ingebroken wordt of overvallen worden gepleegd, maar ze kunnen indien dat gewenst is ook op onzichtbare locaties worden opgehangen.

De beste kwaliteit en niet minder

Voor de aansluiting van de camera is gebruik gemaakt van een moderne data kabel die ook wordt gebruikt voor internet aansluitingen, die kabel kan op lengte naar wens worden gemaakt op locatie en word vervolgens aangesloten aan beide kanten. Dit maakt het systeem ook makkelijk vervangbaar bij defect of in geval van vandalisme.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant