WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerasysteem: investering in veiligheid

Een beveiligingscamera systeem is een goede investering in de veiligheid van uzelf, uw dierbaren en uw eigendommen. Wij plaatsen dagelijks camera’s bij woningen en bedrijven, met als doel om de veiligheid te waarborgen. Naast veiligheid zorgt een camerasysteem ervoor dat u altijd zicht heeft op uw eigendommen, zelfs op het moment dat u niet in de buurt bent.

 

Een goed camerasysteem kan meer dan alleen maar beelden laten zien, zoals het afgeven van een alarmsignaal en de optie bieden om tegen de mensen aan de andere kant van de bewakingscamera te praten. Daarnaast kunnen zowel nieuwe als bestaande slimme deurbellen op de bewakingscamera’s aangesloten worden.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Wat is er bij deze woning beveiligd?

Het terrein van dit project was vrij groot met veel ruimte en hoekjes, een extra bijgebouw en zwembad. Om te zorgen dat het gehele terrein goed beveiligd kon worden, hebben wij een camera- en alarmplan opgebouwd. Met behulp van dit plan werd zichtbaar dat de beste beveiliging gerealiseerd kan worden aan de hand van een slim camerasysteem, waardoor mensen en dieren van elkaar onderscheiden worden. Het slimme camerasysteem geeft ook in de nacht de beelden in haarscherpe kleuren weer.

 

Naast de slimme camera’s zijn er zowel binnen als buiten alarmsensoren geplaatst die afzonderlijk van elkaar in- en uit te schakelen zijn. De gehele tuin, oprijlaan en alle hoekjes zijn afgedekt met zowel infrarood- als hittesensoren. Zodra er ook maar één beweging plaatsvindt, zal er een melding verstuurd worden naar de meldkamer en worden de eigenaren van de woning ingelicht. Daarnaast gaan er lampen en sirenes af, waardoor de indringers afgeschrikt zullen worden.

 

Het beveiligen van het buitenterrein, de tuin, het zwembad, buitenhuis en stukje bos was geen makkelijke opdracht, maar wel iets waar wij veel potentie in zagen. Wij hebben dan ook met veel plezier geholpen om de beste oplossing te vinden binnen het budget. Doordat er vele verschillende opties zijn, is er voor elk budget een geschikt beveiligingssysteem beschikbaar.

 

Wilt u ook uw tuin, woning of bedrijfspand voorzien van het beste beveiligingssysteem? Neem dan gerust contact met ons op!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant