WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera's op woning gemonteerd met zicht rondom en gezichtherkenning

In Amstelveen hebben wij deze mooie woning mogen voorzien van 6megapixel dome camera’s. De cameras zijn via de app te bekijken maar ook op verschillende monitoren welke wij in de woning hebben geplaatst.

 

De cameras zijn van zeer hoge beeld kwaliteit, en slimme meet technieken maken deze cameras intelligent. Zo zijn personen, dieren, voertuigen te herkennen en patronen te programmeren. Er is gebruik gemaakt van Dahua ip cameras en dahua NVR recorders ( X serie ) Ook draaien wij een DSS dahua software client voor de speciale inteligentie camera regels. De cat6 netwerk kabels zijn onzichtbaar weggewerkt hierdoor is alles keurig en netjes, waardoor tevens de levensduur aanzienlijk vergroot is.

 

Gezichtherkenning is ideaal als u weet wie er wel en niet in uw omgeving mogen komen. Of als u een melding wil als een bepaald persoon in het zichveld zou komen. Stel uw Ex partner mag niet in uw buurt komen en deze zou in het beeld te zien zijn dan kan u of de meldkamer een melding ontvangen dat deze persoon in beeld is gekomen. Op een School of overheids instelling kan dit natuurlijk ook een goede toevoeging zijn of een sportclub, discotheek waarbij een blacklist van personen ( zwartelijst ) met gezichten bekend is. Een gezichtsherkenning camera kan melden zodra iemand in beeld is gekomen die hier niet had mogen zijn.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant