WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Gezichtsherkenning camera - ook zeer geschikt voor zwarte lijst - blacklist

Met de komst van gezichtsherkenning is het mogelijk om inzicht te krijgen wie uw bezoekers zijn. Vele doeleinden zijn er te verzinnen waarbij een gezichtsherkenning camera van toepassing kan zijn.

 

Een gezicht herkennen en daar dan uiteindelijk ook echt iets mee doen kan met de komst van slimme software.

 

Een Gezichtsherkenning camera zoals wij deze aanbieden kan meer dan alleen gezichten herkennen.

Camerainstallatie.nl

Waar zou een gezichtsherkenning camera geschikt voor kunnen zijn

 • Zwartelijst van bezoekers welke u niet binnen wenst te hebben in b.v. een horecazaak, festival, winkel, school.
 • Aanwezigheidsmelding van personen welke werkzaam zijn.
 • Lijst met alle bezoekers van de dag, week, maand

 

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos, met de komst van speciale TI hardware en GPU berekeningen kan u zelfs doormiddel van een foto zoeken op personen, maar ook doormiddel van een foto op de hoogte worden gehouden als de persoon uw terrein betreed.

 

Een leuk middel zou kunnen zijn een lijst met bekende Nederlanders te uploaden, en zodra een van hun uw horeca gelegenheid betreed dat u een melding krijgt.

 

Zo bestaat er ook de mogelijkheid om personen welke gestolen hebben in uw winkel, of een stoute leerling welke geschorst is of zelfs van school gestuurd is doormiddel van de gezichts herkenning te laten pop-uppen.

 

Track and trace volgen van de persoon en zijn bewegingen. Een mooie aanvulling op gezichtsherkenning is ook het volgen van de afgelegde route van de persoon welke u heeft aangeklikt. Zo kan u op alle aangesloten camera’s een trace uitvoeren waar deze persoon is geweest

 

Naast gezichtsherkenning kan de GPU software o.a ook

 • Gezichtsherkenning
 • Kenteken registratie
 • Track and trace
 • Tellen van personen
 • Overlast herkenning
 • Verloren objecten terug vinden
 • Gezichts uitdrukkingen herkennen [ Blij, boos, irritatie ]
 • Openen van deuren op basis van gezichtsherkenning
 • Intercom systemen zijn te koppelen
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant